måndag 8 juli 2024

Goda nyheter

Kontaktade sjukhuset för att kolla upp svullnaden i armhålan och fick veta att mitt återbesök den 22/7 kunde bli redan idag. Svaren från patologen hade kommit och ”min” kirurg hade ålandsvecka, så man ville passa på. Kunde inte riktigt bestämma mej för om jag borde bli orolig när sjukhuset tidigarelägger ett återbesök, men jag fick bara goda nyheter. 

Tumören är bortopererad med god marginal, och det fanns ingen spridning till lymfkörtlarna. Phew. Jag fick instruktioner om att röra vid huden på undersidan av armen där jag har lite känselbortfall för att hjälpa nerverna på traven. Kirurgen tappade lite vätska från svullnaden, men mindre än förra veckan så det går åt rätt håll. Såren läker fint och jag får använda armen normalt utan restriktioner. Möjligen kunde jag vänta lite med crossfiten. Åkej då.

Nästa steg är en remiss till onkologen som beslutar om efterbehandlingen. Kirurgen, som numera är min hjälte och superstjärna, hade ändå svårt att se varför man skulle vilja ge cellgifter när patologsvaren var så positiva. Vi hoppas på det. 

So far so good, liksom. Vi firade med glass. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar