torsdag 17 januari 2013

I give you världens troligen allra godaste snacks

2  dl dinkelmjöl
1  dl solrosfrön
1  dl sesamfrön
½ dl linfrön
2 tsk flingsalt
½ dl rapsolja
2  dl kokhett vatten

Rör ihop.

Platta ut tunt på bakplåtspapper och in i ugnen, 150 grader sisådär en timme.

Skär genast eller bryt vartefter.

Ååååhh så gott.

TACK Farmorn & Farfarn för att ni introducerade oss till detta!

(borstar lite frön från soffhörnet)

2 kommentarer:

  1. Kärt barn har många namn... :)
    Jag bakade samma sak häromkvällen, men mitt heter "Indigo-knäckebröd"...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här heter nog också "knäckebröd" i receptet, men det hinner ju aldrig till nån brödkorg utan hamnar lixom direkt i munnen?

      Radera