torsdag 31 juli 2014

Om båten och lådan och en mycket trevlig kväll

Det har ju liksom varit en del sociala happenings på Fridhem den senaste veckan, hur mysigt som helst. I fredags fick vi finbesök av familjen Winther, som sen vi träffades senast har fått två barn varav äldste föddes ungefär samtidigt som Fridhems Lillebror. Som ju är 10 år nu. Time flies, som man säjer. Boysen fann för övrigt varann och liksom bara försvann det mesta av kvällen. Gott tecken. 

Familjen har en sommarstuga som är en båt som är så stor så den inte ens kom in till Fridhemsbryggan. Vi skyller lite på att det är så ont om vatten i havet just nu och lite på att båten verkligen är en STOR båt. Entusiasmen på bryggan var stor när de anlände.

Plötsligt blev Fasters segelbåt liten?
Sen åt vi och pratade och gick en husvisningsrunda och klappade hunden (som inte förstörde en enda sko ens) och åt lite till och pratade ännu mera och det kändes inte alls som om det var tio år sen sist. Hoppas verkligen verkligen att det inte tar 10 år tills nästa gång. Det är väldigt OK att komma tillbaka även utan världens bästa present, hörni.

Troligen århundradets bästa "tamedsejnärmangårbort"-present,
som åkt från Hälsingland till Roslagen och ett varv runt Kökar
innan den kom hem till Fridhem. TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar