måndag 18 juli 2016

Familjen samlad igen

Man kan säja att vi tog en tur och samlade in familjen. En hittade vi på Osloflyget och en annan i Småland.

Anyways. När pyjamasbåten anlände Kapellskär hade vi lite tid att fördriva innan Osloflyget anlände Arlanda, och då hade vi sån tur att Tant Elegant med besättning låg i Gräddö. Således ändrade vi Tanten strax före nio lokal tid, och bjöd in oss på hundmys, promenad, kaffe och internet. Hur bra som helst. Hade så trevligt att vi nästan fick lite bråttom till Arlanda.

Hundmys och kära vänner på Tant Elegant

Famnen full
Men vi hann. Fick rentav vänta en liten stund på tjejerna, så pass att mottagningskommittén som skulle ta de flesta till Åland fick lite bråttom till sin färja. Möjligen var det därför det inte finns några bilder på ankomsten, möjligen var den här mamman bara lite lycklig över att få krama stortjejen igen så att fotandet glömdes bort.

Sen körde vi söderut genom trafikkaos och sommarsverige (och en sån där förhatlig, men välbehövlig, hamburgerlunch), och hittade en familjefar hemma hos Farmorn och Farfarn. Han hade anlänt en halvtimme innan oss:


Nyanländ cykelturist
Efter Farmorns (som vanligt) goda goda mat så traskade Lillebror och jag ner till efterlängtade Hårdasjö för ett kvällsdopp. (Mest Lillebror som längtat och som doppades, men ni förstår.) Sådär så att vi vet att vi är i Småland om sommaren. 

Hårdasjö om kvällen. Ingen trängsel. Alls. 

Så. Man kan säja att vi tog en tur och samlade ihop familjen. 

Man kan också säja att jag är hel igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar