söndag 26 maj 2024

Mellanlandning



Gårdagen blev en resdag med oviss övernattningsort. OM planet landade enligt tidtabell skulle jag hinna hem med kvällsfärjan, annars skulle det bli sleepover i Uppsala. Som vanligt på en flygplats kändes det som himla mycket väntande, men kanske hellre det än att stressa? Bäst under väntetiden var liveuppdateringarna från Lillebrors styrkelyftstävling i Ume - kusin Elsa i publiken skickade info vartefter. Gick summa summarum helt bra och Styrkelyftarn var nöjd. Gott så. 


(Bild norpad från Umeå Powers instagram.)

Anyway - planet landade rentav före utsatt tid och jag hann utan problem hem igår kväll. Skönt, ju. Lång dag, men en hel söndag hemma innan nästa jobbvecka satt ganska bra. 

Summering av londonresan? Hann med massor utan att stressa. Hade bästa ressällskapet för teater- och storstadstripp. Gör väldigt gärna om det, men kanske inte i maj. 



Har också hunnit med en massa på hemmadagen idag. Stadstur, tvätt, soffhäng, fira Mormorns födelsedag på café och ha pizzakväll med goa vänner på kvällen. Han pizzabagarn gör ett himla bra jobb, måste jag säja. 





Redo för jobbvecka nu då? Nja. Men det brukar ju gå bra ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar