fredag 29 november 2013

Hej på er, det känns som om det var länge sen sist? Misstänker att det kanske mest hänt många saker. Vardagssaker, inga breaking news precis. 

Lång och intressant workshop i nytt projekt till exempel. Många gula lappar i olika färger blev det, och en heldags koncentration i kombination med ett syrefattigt konferensrum gjorde att vi alla var micket trötta när vi var klara. Och nöjda. 

Och sen åkte vi skumpflyg hem, vindar på 15 m/s gjorde nedstigningen till Mariehamn lite... intressant. Några av de vanligtvis så stabila kollegorna såg plötsligt lite bleka ut. Men ner kom vi ju. 

Från touch-down till karateträning hade jag exakt 25 minuter på mej. Hade dräkten i väskan så det gick ju rentav laglydigt till. Såg allra mest fram emot Lillebrors efterlängtade gradering som vi var helt inställda på, så besvikelsen var STOR när det visade sej att han inte alls skulle gradera. Efter träningen fick jag förklaringen - det har inte gått tillräckligt antal månader från senaste gradering i våras utan det blir i januari i stället. Helt logiskt, men det var visst flera i hans gäng som blivit besvikna. Kommunikation är svårt, ju. 

På jobbet idag beslutade jag mej för att skippa kvällens julfest, när man inte riktigt minns när hela familjen senast satt runt middagsbordet tillsammans så är det dags att åka hem. SKÖNT. Storasyster drog visserligen på kalas, men å vilket skönt beslut det var. 

Vi byggde ihop bordet i stället. Jättenöjda!


Och bakade lussebullar. Mmmm. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar