söndag 23 mars 2014

Simmarhelg

Simhelg var det ja.

Vaknade ovanligt utsövda på vandrarhemmet och körde inte fel en enda gång på vägen till simhallen i Upplands-Bro. Liten panik uppstod när Storasyster hade glömt sina simdräkter hemma, men snälla Olivia lånade ut en av sina.

Provar startpallar. Klart godkända. 
Simmade simmade massor, inga bilder från såna detaljer som simning och uppdukning av medhavd lunch och sånt, hade väl inte tid antar jag? Hade ABSOLUT inte tid att fota stafetten för det var så oliiidligt spännande. Både för att tjejerna hade medaljchans och för att vi egentligen inte hade tid med stafett för vi borde redan åkt mot färjan. 

Snälla och föredömligt flexibla arrangörer lät oss (eh, nu låter det som om jag simmade också??) simma i ett tidigare heat så där sparade vi fem minuter. Tjejer i vattnet, vi andra skrek oss hesa, och sen jagade vi in dem i duschen medan vi väntade på slutresultat. Jublade lite snabbt över andraplatsen, nappade åt oss prisplaketterna från prisbordet och genomförde en improviserad prisceremoni i simhallsentrén innan vi sprang till bilarna. 

Världens snabbaste prisutdelning. 
Stök i systemen när man byter heat sådär hursomhelst. 
Oh well, vi hann till färjan. Och åt sedvanlig grillbuffé, förstås. Och kollapsade i det vanliga hörnet utanför taxfreebutiken.


Kollaps på färjan. 

Rolig resa. Roligt med priser.

Denna dagen idag hade jag väl helst stannat i lågläge, men både M och jag har gått funktionärskurs för att blir behöriga funktionärer på simtävlingar.

Så att vi skall kunna engagera oss lite i barnens intressen, ni vet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar