lördag 20 juni 2015

En midsommardag

Hej stackars bortglömda blogg. Här firar vi midsommar, vi som överlevt arbetsveckan innan midsommar, den var ingen lek. Farmorn och Farfarn kom hem ordentligt och det blev lite tomt här på Fridhem, himla mysigt att ha dem här.

Jomenalltså midsommaraftonen firades precis som vanligt, med lövning av midsommarstång och resning av midsommarstång. Och sillunch vid halv fem och det var jättegott och vi åt massor, och sen sparade vi det vi tänkt grilla på kvällen till Midsommardagen i stället. Precis som vanligt.

M drog iväg på en sjuttiokilometers cykeltur idag, resten av familjen promenerade på Herrö Udde. Satt och solade på en sten, och blev blöta om fötterna av färjsvallet. Åt bullar som Farmorn och Lillebror bakat. Gott.

Helgens nöje har för övrigt varit badmintonnätet som vi ställt upp på en åker. För första gången sen augusti i fjol är det lite vindstilla, och hejåhå vad roligt vi haft. Finns av ganska naturliga skäl inga bilder på det, har fullt upp med racket i handen. Är inte helt säker på att spektaklet gör sej på bild, när jag tänker efter, men skoj är det.

Solig sten på Herrön

Samma soliga sten lite senare

Väntar på svallet. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar