lördag 8 december 2018

Från det ena till det tredje

Tvära kast, ibland. Från shoppingresor till simtävling till oro för katt som inte vill äta? 

Ja. Alltså. Klubbmästerskap i simföreningen i förmiddags. Storasyster och jag. Lillebror är på skriftskolehelg på Lemböte lägergård, så han simmar ingenstans. 

Sen den där katten dådå. Han som var ute ett dygn först, och sen matvägrade när han väl kommit hem. Efter två dygn utan mat och vatten började han idag verka tämligen slö. Lite blödiga efter syster-tragedin vågade vi inte avvakta längre utan ringde jourhavande veterinär. Dit for väl årets julklappar antar jag, men hey, vi gillar ju katten? Väl hos veterinären, klockan 17 en lördag, var han allt annat än slö. Snarare arg som ett bi över skymfen att bli instängd i en kattbur och dessutom åka bil. Och klämd på. Och veterinärn försökte ge dropp?! HAHAHAAA, vilken idé? 

Oh well. Konstaterade lite feber, gav antibiotika och febernedsättande och lite vätska under huden, till sist. Katten hyperventilerade som en hund, med öppen mun. Lika sur på vägen hem. Hoppade raka vägen upp på spisen och krävde mat så snart vi kommit in. 



Nå. Skönt att han verkar piggare, även om det just nu beror på medicinering. Om han äter - och dricker - så piggar han ju på sej. 

Eller hur, Jack? Visst? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar