fredag 2 april 2021

En era tar slut

Nån gång förra hösten, när studsmattan använts ca två gånger på hela sommarn, bestämde vi att det är dags. Vår världens bästa studsmatta, den som grävdes in på sin plats innan vi flyttat in i huset, har gjort sitt hos oss. Nu ligger den ute till salu, och idag påbörjades nästa fas. 

...dvs vi TROR vi har en plan. Här är vi så flexibla så vi lärt oss att inte lova nåt innan det är klart. Men just nu pågår arbetet med att göra en grillplats/eldstad där studsmattan fanns ända tills i förmiddags. 



So. Stativet flyttade ut utanför hundstängslet och Fridhemsfolket påbörjade arbetet med att fylla gropen med jord. Utanför Bastun finns en kulle som är en hög med matjord som mest ser ut som en nässelstack, men den här tiden på året är jorden mjuk och det går rätt bra att gräva. Således gräver vi. Och förflyttar jord medelst spade och skottkärra. Det går långsamt, men det går. 



Tur vi har stark son som ser fram emot grillplats. 

Själv har jag träningsvärk. Men är glad och trött och ser fram emot vad det kan tänkas bli när det är klart. Eldstad i betongring eller staplade stenar? Sittbänkar med ryggstöd? Ingen som vet än så länge. 

Just nu flyttar vi jord. 



To be continued. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar