tisdag 18 januari 2022

Om väder och gissningar

Vädergudarna här på ön har svårt att bestämma sig. Eller svårt att komma överens, om de är många? Vi sportar alla väder på en gång, från storm till snö till regn och strålande sol och lite slask sen minusgrader och färgsprakande solnedgångar och så tar vi om’et ifrån början hoppfaderallanlej. 

Killarna fortsätter jobba/studera på distans och köket går varmt av storkok och matlådor. Hunden myser när det är folk hemma. På måndag är det tänkt att lyceisten ska återgå till närundervisning och infinna sig på skolan. Min gissning är att vi har covid i huset per torsdag nästa vecka, Storasysters hävdar onsdag. Vad tror ni? 

Har pratat med Storasyster ikväll, mysigt. Hon har också närundervisning numera, och två av hennes bästa vänner har testat positivt för covid idag och igår. Ska vi gissa på torsdag denna vecka för hennes del då? 

Är mycket glad att tre av fyra i familjen fått dos 3. Om man säger så. 

Oh well. Ikväll har det kokats köttgryta och pulled pork. Jag fuskade med matlådan idag och åt på jobbets restaurang, det serverades leverbiff. Det får jag inte laga hemma. Impulsköpte två tröjor i vårens färger på hemvägen. Tyckte tydligen jag var värd det? 

Är sugen på att baka fastlagsbullar. Lördag? 

Imorrn ska det ösregna. Som övergår till snöstorm. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar