tisdag 30 augusti 2022

Nåra grejer

Storasyster har haft sina första lektioner på studieorten.  En i engelsk grammatik, en i engelska språket som globalt fenomen. Den ena var superbra, den andra var mer… som väntat, typ. Verkar varit en bra början, hursomhelst. 

Vi skriver listor över vad Storasyster saknar i sin lya. En liten kastrull, en liten papperskorg, en elvisp, sin grå halsduk. Såna grejer. Har en avancerad logistikidé för hur vi ska få de samlade pryttlarna levererade till Uppsala. Planen involverar en husbil. Den som lever får se hur det går. 

Lillebror har klippt gräs idag. För första gången sen veckan efter midsommar. Har varit lite torrt jo. Efter den senaste veckans dagg och regn har världen blivit grön igen. Skönt, även om det innebär visst merarbete. 

Nån sa att marklyft är en bra övning för hela kroppen. Antar att det är korrekt, eftersom jag har ont exakt överallt idag. Inklusive magmusklerna. 

M släppte ut hunden på kvällskiss, tittade upp, och kom in och meddelade ”jag går ut och fotar”. Gissar att det är stjärnklart? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar