söndag 23 oktober 2022

Höstlov, liksom




Har landat hemma. Det har varit en lång helg, med mycket känslor och många timmar i bilen. Tid tillsammans och tid isär. 

Kära Farfarns urna är nu vid kyrkan där har sjöng i kyrkokören. På samma gravgård där redan många av hans vänner och grannar vilar. Det var fint att höra klockorna ringa när han fördes dit och fint att nu igen veta var han är. Att han finns på en plats. Det kommer en sten så småningom, och möjlighet att pynta med blommor. Blommor i glada färger som han tyckte så mycket om. 

Storasyster hade möjlighet att vara med, övriga barnbarn satt fast i tentor och inskolningar. På hemvägen stannade vi till i Örebro. Lunch i Wadköping och promenad runt slottet. Tittade upp mot lägenheten där jag bodde i Brickebacken. Också fint med upplevelser tillsammans, även om det var kort. Och så storhandla. Alltid storhandla med studenten när sponsorerna är med. 

Väl hemma blev det förhör av Hamnarbetarn som haft tre arbetspass, 11 timmar vardera, med nya arbetsuppgifter. Spännande att höra om. Idag skriver han högskoleprov. Imorron hamnen igen, sen tillbaka till skolan. Också ett höstlov. 

Och sommargrannen har fotat getflocken. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar