onsdag 22 november 2023

Hemma!

Kom hem vid halvett inatt och kröp till kojs strax före två. Behövde liksom duscha av mej parfymbutiken och låta håret torka innan jag kunde lägga mej. Har således varit lite bakis det mesta av dagen pga lustig dygnsrytm. Oh well. 

Blåsig dag idag. Stormig, faktiskt. Sådär så att vi kollat båthus och liderportar en extra gång. Och lär få samla ihop diverse lösöre imorron. Några hinkar har setts flyga runt på gårdsplanen. En ensilagepåse ligger visst på reningsverket. Än så länge verkar allt hyfsat helt. Är rätt glad att vara på landbacken. 



Hade date med verkstadskille som med hjälp av fyra klick på ett tangentbord fixade dieselvärmaren i vår bil. Bokade omgående in nästa service på hans verkstad pga bra bemötande och koll på läget. Gillar koll på läget. 

Tränat. Googla gärna ”man maker” om ni vill se vilka skojigheter vi gjorde idag. Undrar vilken stolle som uppfann den övningen? I morgon ska vi stiga upp och ner på låda. Iförda ryggsäck med vikter i. Femhundra gånger. Tjoho. Sen är jag nog rätt nöjd att åka ombord och vila upp mej några dagar igen. 



Också rätt nöjd med soffläge på kvällen. Tittade på På spåret. Klappade djuren. Pratade med Storasyster. Hon är visst studentrepresentant i nån himlarns institutionsstyrelse numera. Låter proffsigt. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar