lördag 21 december 2013

Man är ju en flexibel människa som kan ändra sig

Av en massa skäl som involverar operationstider, semesterdagar, vinterstormar och tuggande hundar så bestämde vi oss hastigt och lustigt (eller inte alls lustigt, varför säjer man så?) för att vända på julplanerna och åka till Småland redan i morgon i stället för efter nyår som vi först tänkt. Det blir mycket bättre så, men de lugna dagarna fram till julafton jag hade sett fram emot blev i stället en rumba av handla-sånt-vi-ska-ha-med-till-Småland, rensa-kylen-från-sånt-som-luktar och tvätta-packa-tänka. Jaja. Nu haver vi packat och i morgon åker vi och sen tar vi lugnet som det kommer - när det kommer.

Ser JÄTTEMYCKET fram emot att träffa alla smålandssläktingar - äntligen! - och krama om Linköpingsfaster och obokade dagar och julemat. Mums.

Förutom det hann vi med standardlördagsrejset idag med simning och ridning. Lillebror red barbacka på Nisse, stallets största häst. "Liten pojke, stor häst" var det man tänkte på när man såg dem. Gick så bra så. Egentligen tog jag ju en bild, men den är liksom kvar i kameran. Så dumt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar