söndag 18 oktober 2015

Borde tagit en Före-bild

Å andra sidan hade jag nog inte visat den även om jag tagit den. Men om ni föreställer er ett garagegolv med en halvmeter kompakt gogga, så är ni ganska nära. Några hål för fötter fanns väl här och där, men njä, det var verkligen inte bra.

Längs ena väggen fanns ett moras av hurtsar och skåp, somligt flyttat från garaget i Enhörna, somligt överblivet från köket vi hämtade i Järna när vi fick ett utrivet kök till Bastun. Omkring 2003, tror jag det var. Time flies. Ingen av dessa fyllde nån annan funktion i sitt nya hem än att vara väldigt i vägen. De flesta låg på sida, liksom.

Men titta här då:

Ordning och reda. På skåpen, åtminstone.
Va? Va!

Bakom ryggen på fotografen ligger fortfarande en driva odefinierat virke samt en myckenhet diverse, men det finns absolut hopp om att få in en bil till vintern. Vilken vinter som helst. 

När solen var på väg ner fick vi ju ge oss och plocka in det vi lyft ut och ska spara. Men vi hann med en öl i kvällssolen som belöning. Bara en sån sak, att sitta på en målarbock och dricka öl i solen i mitten av oktober. Mycket bra grej. 

Gott
Den uppmärksamme läsaren kan förresten se på bilden att vi bland annat fyndade en infotavla över Lemland längs ena väggen. Den kan inom kort hämtas på soptippen i Bengtsböle, om nån skulle behöva en sån.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar