söndag 17 april 2016

Ny kompis på gården

I höstas slängde vi grillen. Den vi köpte på Coop för ett par hundralappar för massormassor av år sen, och efter att i minst tre år sagt "till nästa år ska vi ha en ny grill, basta!". För att slippa en säsong till med samma visa så körde vi den till tippen och var därmed grill-lösa.

Att vi inte lyckats förnya oss på alla dessa år beror delvis på att vi inte kunnat bestämma oss för vad vi ville ha för en grill. Nåt stort och rymligt, nåt litet smidigt, eller framför allt - kol eller gas?? Vi har varit envisa kolförespråkare, men gasgrillarfolket låter ju oförskämt nöjda?

Och plötsligt händer det: Bästa skrivbordsgrannen nämner att hon har ett "stort as till grill" som ska bort pga får ju inte plats varken i garage eller på altan. Och så har det gjorts upp en bytesaffär där ett stort as till grill bytes mot en urvuxen juniorcykel, och där båda parter ser sig som vinnare.

Mycket bra grej.

Fridhem, 12 minuter efter att grilltransporten anlänt. 

Lite senare, i det obligatoriska motljuset. 
Möjligen smälter inte vår nya kompis in i den rustika miljön riktigt, men om den får stå ute i regn och rusk ett tag så löser det sej nog det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar