söndag 4 september 2016

Rapport från en shoppingdag

Hur gick det i Stockholm, undrar ni? Dåligt med uppdateringar därifrån? Mjo, det gick ganska snabbt att få händerna fulla av kassar.

Men i stora drag så handlade vi väl det mesta på listan, och inte jättemycket som inte stod på listan. Vi hann fika, se på storstan lite, bli sura på McDonalds och lovade påminna oss själva om att inte gå dit fler gånger. I alla fall inte i Shlm city. Vi lovade också att ta bättre gå-skor nästa gång, för javisstja, man får väldigt ont i fötterna efter en heldag.

Elvakaffe på Starbucks
Vädret var med oss trots att prognosen lovat regn. Åtminstone tills vi siktat in oss på att vila fötterna på Den Gyldene Fredens uteservering - Storasyster vaktade bord medan jag köpte äppeljuice och iskallt vitt vin, men när jag kom ut med glasen i händerna öppnade sig himlen och dagsljuset bara försvann. Nå. Det var mysigt inne vid baren i den gamla restaurangen också. Och avsevärt fräschare toaletter än på McDonalds. 

"Som ett barn i en godisaffär"
Sen lovade vi oss också att ta Birka hem nästa gång, och inte Cinderella som det blev nu. Först föstes vi som boskap genom en trång terminal och våra ömma fötter längtade ombord i en timmes köande. Sen hade min restaurangbokning liksom bara försvunnit, och i morse hann vi inte äta frukostbuffén vi redan betalt för då hade vi redan varit på väg tillbaka till Stockholm. Till sist var det så mycket som var dumt att det blev nästan roligt. 

För vi hittade god middag vid ett obokat bord och Storasyster fick sin överraskningsmassage och själv satt jag mätt och nöjd i relaxen och läste bok medan jag väntade. Och i morse åkte vi hem utan frukost i ottan och möttes av en lycklig hund och så kröp vi ner i hemmasängarna och sov en stund till. 

Mamma på spa, med glada fötter som sluppit ur stockholmsskorna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar