söndag 28 januari 2018

Ett par dar ledigt på det här, kanske?

Hade ett ganska bra program planerat för helgen, lite lagom pyssel båda dagar liksom. Sen tittade vi på väderprognosen och klämde in samtliga programpunkter i finvädret på lördagen och gjorde ingenting idag.

Så. Ett axplock. 

Simtävling. Lillebror premiärsimmade 800m frisim med målet att överleva. Uppnådde målet. Bra det. Storasyster var förkyld och tjänstgjorde som funktionär innan hennes lördagsgrupper. 

Lillebror åkte hem och formaterade om sin hårddisk och fick ordning på sim speldator igen. Glad lillebror. Själv bytte jag om till hästkläder och gick till Fabbe. M lånade Morfarns pickup och hämtade gammelmöbler som jag visst (hoppsan!) hade köpt på köp&säljsida på internettet. Ska stå i glashuset, "ska bara" (insert smiley som himlar me ögona) flytta ut något annat först. 

Idag återstod punkten Rösta på nationens president. Så det gjorde vi. M för första gången pga nybliven finsk medborgare, själv är jag osäker på om jag röstat i presidentval förut. Bott utomlands etc. Båda är vi övertygade om att våra högstadieungdomar vet mer om presidentens faktiska inflytande än vad vi gör. Har 6 år på oss att ta reda på detta. Eller två veckor, om det blir en andra valomgång. Jaja. 


Bild norpad från annonsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar