söndag 17 april 2022

Turistrapport II

Här fortsätter vi turista så vi inte hinner (orkar?) skriva om’et ens. Men here we go:

Igår tog vi tåget till London för att gå på teater. Men först blev det lunch på härliga Borough Market, en härlig saluhall med bland annat mängder av strået food från världens alla hörn. Storasyster och jag åt indiskt, övriga thailändskt. 



Sen teater. Vad såg vi då? Jo, samma som Storasyster och jag såg i mars - den var så attans bra, och vi ville verkligen att killarna också skulle se den. Och ja, den gick utmärkt bra att se en gång till och jag skulle utan vidare gärna se den ännu fler gånger. 



Idag börjar vi med att ta bussen till Storasysters kvarter. Vi hade med en väska med vårkläder hemifrån, och hon skulle nu fylla samma väska med vinterkläder för oss att ta hem. 



Medan hon pack-stökade promenerade vi andra ner till skolan och kikade runt. Så charmig skola och skolmiljö. 



Åter till Brighton, och den här gången österut till The undercliff walk, längs stranden nedanför de imponerande kalkstensklipporna. 



Det var ebb, så vi försökte hitta krabbor i tången men måsarna hade nog hunnit före. 





Tog bussen tillbaka från Rottingdean, men först efter vätskekontroll på mysigaste puben hittills. 



Övrigt vi gjort utan att ta bild: Koreansk takeawaymiddag, mycket brittisk fish’n chips-lunch, gin&tonic på hemsökta puben Druids Head. Tittat in i secondhandbutiker med de konstigaste saker till salu. Klappat skolkatten George, som bor på Loxdale. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar