onsdag 31 januari 2024

Äventyr i storstan

Två händelserika dygn jo. Först ett som mest var intensivt pga trafikstart och sen ett intensivt pga roliga aktiviteter. Jobbstartsdygnet kan vi snabbspola med att konstatera att det var kul att vara igång igen. Och att det gick helt bra trots tight tidplan. 

Gick på ledigt igår kväll men sov kvar på båten. Gick upp tidigt och körde ombord bilen på pyjamasturen, åt långfrukost i mässen, städade hytten och åkte till Storasyster i Uppsala. 



Tog tåget till Stockholm och traskade till TV-huset. Hade liiite tid över så vi kvistade över till grannen - Finlands ambassad - och presidentröstade. Kände oss mycket effektiva. 



Efter den insatsen var det äntligen dags för dagens huvudattraktion: inspelning av talkshowprogrammet Carina Bergfelt. 



Så knasig grej! Ett hundratal personer är med vid varje inspelning som studiopublik. Kostar gratis, bara att anmäla sig. Och ha med en legitimation, det var faktiskt några som fick vända i dörren. Var lite orolig för mitt finska körkorts giltighet i sammanhanget, men det godkändes. 

Superkul att se hur en sån här inspelning går till. Några moment spelades in i annan ordning än de kommer att sändas, av rent praktiska skäl. Vi fick konkreta instruktioner kring vad vi fick göra (”det är toppen om ni låter mycket!”) och vad vi inte fick göra (ett moment där det inte skulle applåderas), allt med mycket humor och tydlighet. 



Det var i ärlighetens namn rätt långt tillbaka till Uppsala sen, men hey. Nu är vi här. Jag är mkt upptagen med att blogga medan Storasyster fixar med luftmadrassen jag ska sova på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar