onsdag 28 maj 2014

Hänt sen sist

Nu är det snart sommarlov och aldrig har väl ett sommarlov varit så efterlängtat? Denna ljuva månaden maj har ju bara varit för hysterisk.

Nåväl.

För den som undrar så var vi på en himmelens rolig 50-årsfest i lördags, hade lätt kunnat stanna och släcka&låsa. SÅ kul att träffa Sötäljegänget, och SÅ superbra band som spelade. Hade ju en simtävling att passa på söndag morgon dådå, så vi lyckades fullfölja vår plan och lämna festen vid midnatt som vilken Askunge som helst. Det KAN också vara så att hundvakterna tyckte det var en bra idé att vi kom hem, så att Herr Hector Hund kunde sluta pipa.

Simtävling i Åkersberga, mycket trång och varm simhall med rolig tävling. Storasystern var egentligen för förkyld för att tävla och simmade inga kanontider, men jag tror hon tyckte det var bra ändå. Premiär för de nya dräkterna i alla fall. Snygga var dom!

Sen åkte vi hem och var mycket trötta på måndagen. Och sen spelade vi brännboll med Lillebrors klass på tisdag kväll och frös jättemycket för sommarvärmen försvann.

Ja. Det var väl det.

I morgon hade det kunnat vara ledig dag men Somliga ska visst på kurs i simtävlingssystem. Lite synd, för Någon borde ta tag i den sanitära olägenhet som vårt hem utvecklats till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar