söndag 12 juli 2015

Familjeråd

För övrigt hade vi familjeråd på Fridhem ikväll. Inte för att någon kris behövde bearbetas, utan för att Lillebror tyckte det vore en bra idé. Och det var det ju. Så då hade vi det.

Agenda:
  1. Vad ska båtfonden reserveras till nu när vi redan har en båt?
  2. Fridhemsföräldrarnas gemensamma semestervecka så småningom, planer?
  3. Veckan som kommer, något särskilt?
  4. Önskemål kring mat inkommande vecka (detta eviga ätande)?


Protokoll:
  1. Båtfonden blir en resfond, kanske Paris på höstlovet. På förslag även New York, det kanske inte blir rysligt mycket dyrare? Action: M googlar priser. (Men vi fortsätter kalla den "båtfonden", för det heter den ju.)
  2. Pappan skippar planerna på att cykla till Småland, vi tar bilen. Några dagar i Småland, sen lite turistande på vägen hem. Kanske en övernattning Gränna/Visingsö? Action: Fridhemsfrun googlar.
  3. Fridhemsfrun klassträff på onsdag kväll. Möjligen utfärd till IKEA med Mormorn. Vilken dag skulle passa? Oklart. Prata med Mormorn.
  4. Storasyster: Tacos! (Ingen är förvånad, hon vill alltid ha tacos.) Lillebror: Pestokyckling (bifölls också).  M: Nåt nytt, nåt recept vi inte provat förut. Action: Alla, leta recept i husets trave av kokböcker.


Lyckat möte. Har haft åtskilliga jobbmöten som varit betydligt mindre produktiva.

1 kommentar:

  1. Men hallå där!
    Punkt 2:
    Vi är ju på väg till Gränna och Visingsö med nya Tanten!
    Datedags!!!
    Enligt våra mycket exakta uträkningar bör vi med största sannolikhet, troligtvis, förmodligen, lägga till i Gränna på fre/lör/sön. Typ! :-)
    Vi vill ses!!! Och äta polkagrisar och glass tillsammans! :-)

    Skepp o´hoj!
    Tant Elegant med besättning

    SvaraRadera