lördag 28 april 2012

Den sortens lördag

Det känns som tre sorters lördag i en.

Lite trött i mössan i morse efter gårdagens roliga evenemang med jobbet. Hade gärna sovit bort det mesta av dagen.

Blev i stället en städdag, fick faktiskt till en gäststuga av gäststugan, vad mysigt det är när det blir fint! Och förstås självaste Fridhemshuset, där hade heller ingen städat på alldeles för länge. Konstigt. Vi enades om att vi egentligen borde få långväga gäster minst var tredje helg, det verkar ju vara det som krävs för att dammsugaren skall gå ut ur skåpet?

Och till sist, efter 22 "nääär kommer dom?", så kom äntligen gästerna! 8 år sedan senaste besöket här på ön, och ungefär ett liv av renoveringar. Och precis som det ska vara när efterlängtade gäster kommer så blev det en yrsel av Kom vi går hit och Kom vi måste titta på det här och sängbäddning och god mat och kanske ett litet, litet glas vin. Och det är flera stycken dagar kvar - jess!



Mästerverk?
 Och så var det ju dom där betongalstren? När jag skulle avbilda underverken såg dom plötsligt inte alls ut som några underverk, mer som ganska nybörjaraktiga byttor gjorda av ett par hinkar i olika storlekar. Roligast var nästan avtrycket av hinken på insidan.

Men lite tillfixning avkanterna och lite jord och lite blomster så blir det nog alldeles utmärkta första försök. Och så kan jag i lugn o ro planera nåt stort och krångligt som nästa projekt, för nu kan jag ju det där, visst?

1 kommentar:

  1. Vilken otur.
    Nu håller vi verkligen tummarna för att allt
    skall ordna sej till sist.

    SvaraRadera