måndag 23 april 2012

Önska oss Lycka Till?

Jo asså det där med bastun som är en gäststuga men just nu en katastrof. Jag lovade visa bilder, visst? Åkej, så här är det:

Det har hänt en olycka här?
Förra sommaren bodde vi i vår mysiga sommarstuga som heter Bastun för att det var en bastu innan vi gjorde sommarstuga av den. Precis som vi gjort i ett gäng med somrar tidigare.

Sen blev vi klara (alltså ganska klara) med renoveringen av stora huset, det som heter Fridhem när vi försöker skilja alla husen åt. Då flyttade vi in där. Och flyttade alla våra grejer dit, och mera grejer och flyttade runt grejer. Och så.

Och för att få plats över huvud taget så började grejerna spilla över till Bastun. Och mitt i vintern när det var snöslaskigt och mörkt och kallt så blev det kanske inte så ordentligt gjort alla gånger som vi gjorde en "tar ut den här till Bastun så länge"-runda. Plötsligt var alla plana ytor upptagna och vi började stapla på höjden.

Ja, ni fattar.

De senaste dagarna har det pågått ett intensivt 15-spel i syfte att återställa nån slags ordning. Det SKA gå. Jodå. Helst innan lördag kväll. Tänkte vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar