fredag 29 augusti 2014

Och i morgon är det SOVMORGON

Mein Gott, det blev faktiskt fredag den här veckan också, till sist. Det var då för väl. Hämtade upp vin till mej och en kasse alkoholfri öl till han antibiotikabrukaren och drog hem med skön fredagskänsla och vakuum i huvet.

Satte på mej arbetsbyxor och tjocka handskar och bar lite sten - mycket bra grej för att släppa jobbet. Nu har vi inga stenbumlingar framför entrén längre. Kan tyvärr inte förmedla några bilder från min telefon, ty den har gått i tusen bitar och hålls numera ihop av genomskinlig bokplast och även kameraobjektivet är därmed inplastat och alla bilder ännu suddigare än vanligt. Oh well. Kan meddela att det ändå inte blev precis välordnat vid entrén, det är fortfarande lika grovt grus och lika sned lastpall framför dörren.

M lagade god middag och Storasyster kom inte hem från simträningen utan stannade hos godbykompisen och kommer hem först efter morgondagens träning. Därefter drog männen i familjen på övernattning i Bastun, för att augusti ÄR en sommarmånad och då passar man på att sova i Bastun även om man nästan fryser ihjäl, så Hector och jag huserar själva i huset inatt. Ska ligga under stortäcket och fundera på om det kanske är dags att sätta in innerfönstren i Bastun snart. Kanske.

Nu ska jag försöka hålla mej vaken en timme till för då passerar Fasters bil när hon kommer från kvällsfärjan och det är kul men Hector får en släng av fnatt och det är så hjärtattacksframkallande om man nyss somnat. Fråga mej inte hur det ska gå till, bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar