söndag 8 mars 2020

Så gick en helg igen

Det blåser vårvindar över Åland. Och vintervindar också, mellan varven, men det låtsas vi inte om. Vi fokuserar på promenader mellan vårknoppar och på ridturer i strålande sol. Blötmarker och fnattiga hästar glömmer vi också snabbt.



Annan sak vi gärna glömmer (om och om igen): Hur svårt det är att handla i butik man inte kan. Hamnade på S-market efter hundpromenaden i lördags, tänkte vi skulle spara tid eftersom den butiken låg nära. Gosh, så fel tänkt. Tog trekvart att hitta sesamfrön. 



Däremot minns vi gärna tårtan vi bjöds på idag, vi firade Morfarn lite i förskott och åt upp halva tårtan i ett huj. Skönt att ha tid när vi ses, ofta är vi alla på väg nånstans när vi ses. Så dumt. 



Fridhemsfrun började helgen med traditionsenlig After Work med skönaste gänget från gamla jobbet. Är alltid lättare om hjärtat när jag träffat dessa. Längtar redan tills nästa gång. 



I övrigt har vi haft en intressant helg som tonårsföräldrar, men slutet gott. Vi har också ätit söndagsmiddag vid kl 17 så att jag nu är på väg att sova vid halvtie för jag vet inte vad jag annars ska hittepå. Och M har flyttat in allt mer grejer i sitt nästan färdiga förråd. 

Så. Imorrn tar vi måndag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar