torsdag 6 juni 2013

Vet ibland inte riktigt vilken dag det är, märker jag

Alltså.

Det här med att det är högsäsong för avslutningar är lite körigt.

Igår var det avlutning på ridlektionerna för terminen. Roligt, fick skojsa runt lite som vi ville på valfri häst. Längtar redan till augusti när det börjar igen.

Samtidigt brännboll&grill med Storasysters klass och allas familjer. Jag missade ju det dådå, men det var visst rysligt trevligt.

Häromdagen var det inte avslutning, snarare kickoff för fotbollssäsongen. Också med grillning och picknick och match mot föräldrarna (M sträckte lårmuskel, gammal kondition räknas inte längre visst). Nu laddas det jääättemycket för Alandia Cup. Roligt! LIF och JIK spelar i gemensamt lag i år och försöker spela ihop sig till 1 lag. Har spelats 2 träningsmatcher den här veckan. Pfff. Alla hoppas för övrigt att förra årets succé (ironi) inte skall upprepas. Det gör den nog inte. Har vi tänkt.

Och så laddar vi för skolavslutning i morgon bitti. Har lagt fram den nya vita klänningen. Lackat naglarna. Tvättat håret och letat fram locktången. Klippt Lillebrors hår. Hittat hans nya fina röda chinos under sängen efter lång stunds frustrerat letande.

Som topping satte vi en release (nu är jag alltså på jobbet) i morse och har en till på lördag.

Hundvakten är för övrigt på husbilssemester och Herr Hector hund har idag varit hos Vera&Co. Han har sovit som en stock sen han kom hem.

Annars är det bra. Hur är det med er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar