tisdag 6 augusti 2013

Höstpyssel

Lägger pussel inför hösten. Det där med aktiviteter. För stora och små. Vi ska passa in ridning, karate, simning och trombonlektioner i schemat. Verkar som om fotbollen är historia. Men ridningen har spridit sej i familjen. Kommer att gå finfint bara vi får fundera lite.

Efter att ha vänt och vridit på en av alla frågorna har vi bestämt oss för att simmerskan i familjen kommer att simträna i Godby i stället för i Mariehamn, åtminstone under hösten så ser vi sen. Godby är JÄTTELÅNGT bort med våra åländska mått och det blir definitivt en utmaning. Tre gånger i veckan. Klockan 18.

Men det blir bra.

Om vi lagar massor av mat varannan dag borde det gå?

4 kommentarer:

  1. Åh kommer ihåg det där - augusti-våndan...

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Vi har ännu inte riktigt kommit till vånda-stadiet, det känns än så länge bara inspirerande och vi ser jättemycket fram emot att komma igång med favorithobbies och nya spännande aktiviteter.

      Men så har vi inte fått alla tiderna heller, eller satt oss med pusslet i detalj...

      Radera
  2. Nä å så är ni 2 förädrae. :) det är en fördel. Klart roligt med hobbies. Men alla är ju oftast middagatid. Men det brukar ju lösa sig ändå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heh, ja, det är praktiskt att vara 2. :) Lite mindre praktiskt att bo i söddra Lämland, men det visste vi ju när vi flyttade hit. Tror jag nog.

      Radera