onsdag 22 januari 2014

Jag är ett geni



Ägnade fem minuter i morse åt att lägga köttbit, kryddor och äppeljuice i en gryta. Sen ställde jag grytan i ugnen.
 
Sen satte hundvakten/hustomtan/världens snällaste mamma/mormor ugnen på 125 grader vid lunchtid.
 
Nu ska jag hem och äta pulled pork. Det blir gott.
 

Kl 08.05 i morse

 

3 kommentarer:

  1. Toppen! Receptet i sin helhet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eh, näej. Är inget bra på recept i sin helhet. Men så här är receptet i sin ungefärlighet:

      köttbit från gris
      en stor sked rökt paprikapulver i gullig burk från Puneh
      farinsocker
      nåra charlottenlökar
      nåra vitlöksklyftor
      chiliflakes, cirka 3 skak på burken
      äppeljuice

      Typ så. Gott.

      Radera
    2. Och flingsalt. Glöm inte flingsalt.

      Radera